top of page
Foul

Idrettsskade

Henrik Borge er en del av behandlingsnettverket til Idrettens Helsesenter.

Idrettens Helsesenter ble etablert i 2009 og er et samarbeid mellom Norges Fotballforbund og Norsk Toppfotball. Organisasjonen har som formål å sikre idrettsutøvere spesialkompetanse ved skader.

 

Behandlingsnettverket som vi er en del av tilbyr medisinske tjenester innen forebygging, rehabilitering og behandling som eksempelvis undersøkelse av fysioterapeut/manuellterapeut, idrettslege, psykolog eller vurdering for kirurgiske inngrep mm.

Aktive utøvere som har lisens gjennom idretten er dekket av lisensforsikringen.  

Idrettenshelsesenter_640x549.jpg

Hva gjør jeg ved skade?

Ring skadetelefonen på 987 02033. Fyll ut skademeldingsskjema.  Er du under 18 år, må skademeldingen fylles ut av foresatte. De kontakter deg for å avklare om skaden er dekket og informerer om videre saksgang. Skadetelefonen kontakter deg for bestilling av utredning/behandling. For at du skal ha krav på erstatning, må all behandling bestilles via Idrettens Skadetelefon. Man betaler selv for undersøkelse/behandling hos oss og sender kvittering på utgifter til forsikringsselskapet.

First Aid Kit

OBS!

Ved akutte skader som medfører risiko for liv og helse, henvend deg direkte til legevakten.
Bruk Idrettens Skadetelefon for medisinsk rådgivning. Den er åpen alle dager mellom 09:00 – 21:00.

unnamed.png

Skadefri

Lurer du på hvordan du kan holde deg skadefri? Forskningen viser at strukturerte øvelser og oppvarmings-programmer reduserer skaderisikoen med opptil 50%. Finn ut mer om hvilke tiltak du kan gjøre selv for å holde seg skadefri ved å laste ned SKADEFRI appen eller klikk deg inn på nettsiden.

bottom of page